Copterline?i uus juht: võtan üle hästitoimiva ettevõtte

15. märts 2006, 17:27

Vastab Copterline?i uus juht Johan Pender.

<b>Milliseid ülesandeid enda ees Copterline?i juhina näete?</b>

Näen ülesandena sellesama igapäevatöö jätkamist, mida Tõnis Lepp siiani teinud on, see on lennuvälja käigushoidmist ja Copterline?i esindamist. Eks tööülesandeid ole rohkemgi, kuid vajalike teadmiste saamine võtab aega.

<b>Mis tunnetega uude ametisse asute?</b>
Väljakutse on kindlasti hästi suur. Tunnen Tõnist juba ammu. Olen näinud kõrvalt, millega Tõnis on hakkama saanud, kuidas ettevõtte üles ehitas, kui olid hiilgeajad, kui juhtus õnnetus... Ma ei kujuta kõike päris hästi veel ette, kuid igal juhul võtan üle hästitoimiva ettevõtte.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing