16. oktoober 2006 kell 14:46

Tallinna linnaisad tõdesid halba osalemist Brüsseli messil

Tallinna linnapea Jüri Ratas ja linnasekretär Toomas Sepp arutasid täna infot, mille järgi oli Tallinn nõrgalt ettevalmistanud oma programmi Brüsselis toimunud Opens Days üritustel.

Linnasekretär Toomas Sepp tõdes, et probleemi tekitas Opens Days raames toimunud projekt "Investors Cafe". "Tegemist oli uue algatusega, mida linn ise välja ei mõenud ega pakkunud ning kokkuvõttes nimetatud projekt ennast ei õigustanud. Investeerijad, kellele see üritus suunatud oli, sinna eriti küll ei jõudnud," märkis Sepp linnavalitsuse pressiteates.

Tänavu toimus esmakordselt Open Days raames kõrvalüritusena "Investors Cafe", mis pidanuks pakkuma ja eelkõige äriinvestoritele, aga ka osalejatele ning kohalikele ja regionaalsetele otsustajatele kohtumispaika ja koostöövõimalusi.

Hetkel kuum