Spordikanal NASN alustas Eestis

Annika Matson 26. oktoober 2006, 14:06

Juhtiv Põhja-Ameerika spordikanal Euroopas,
North American Sports Network (NASN) ja kanali ametlik esindaja Balti riikides,
Wide Media, teatasid, et kanal on alates eilsest kättesaadav Elioni DigiTV
vaatajatele.

24-tunnine spordiprogramm on saadaval spordi teemapaketis 91. kanalil, mida on võimalik vaadata 20 000 kodus üle riigi.

NASN on ainuke kanal Euroopas, kes on pühendunud Põhja-Ameerika spordile, andes eetrisse üle 800 otsesaate ja viivitusega otsesaate aastas.Sealhulgas üle 60 rahvusvahelise Ameerika Jalgpalli Liiga (NFL) mängu, mille hulka kuuluvad ka finaalmängud ja Super Bowl, üle 200 otseülekande Rahvuslikust Hoki Liigast (NHL) koos All-Star mängu ja kõikide Stanley Cup mängudega. Lisaks 250 Major League pesapalli mängu (MLB) otseülekanded, mille hulka kuulub ka All-Star mäng ja World Series. Liitujad saavad vaadata ka NCAA jalgpalli ja kolledži korvpalli, mis kulmineerub NCAA turniiriga, tuntud kui March Madness. Kombineerides need üritused spordiuudistega ja jutusaadetega, pakub NASN võrratut ülevaadet parimatest sportlastest ja liigadest maailmas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. October 2006, 14:05
Otsi:

Ava täpsem otsing