• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  DPD-l uus Tallinna-sisene pakiveoteenus

  Novembrist pakub logistikaettevõte DPD uut sama päeva Tallinna-sisest pakiveo teenust kuni kolme korje- ja kolme jaotusvõimalusega.
  DPD müügi- ja turundusjuhi Janek Kivimurru sõnul tingis uue teenuse käivitamise asjaolu, et seni on terviklik logistikalahendus Tallinna sama päeva pakiveole sisuliselt puudunud. "DPD on klientide soovile vastu tulles edasi arendanud oma senist Tallinna sama päeva pakivedu, minnes seniselt ühelt korjelt ja jaotuselt üle kuni kolmele korjele ja jaotusele," selgitab Kivimurd.
  Uus teenus on turul üsnagi ainulaadne lahendus, mis annab kliendile võimaluse keskenduda oma põhitegevusele, usaldades pakiveo logistikaettevõttele.
  "Teisalt võimaldab täiendatud Tallinna sama päeva pakivedu kiire kasvu, kvalifitseeritud tööjõu nappuse ja selle kõrge hinna tingimustes optimeerida logistika kogukulu," ütleb Kivimurd.
  DPD SAME DAY teenuse tellimuse esitamine, kauba üleskorjamine ja kättetoimetamine toimub kell 8 kuni 18 sõltuvalt piirkonnast.
  DPD kaubamärki esindab Eestis logistikaettevõte Baltic Logistic System Eesti AS (BLSE), mis esindab lisaks ka Bizpaki kaubamärki. Käesoleval sügisel alustas ettevõte oma teenuste koondamist ühe kaubamärgi - DPD - alla.
  Kaubamärgi muutmine viiakse lõpuni 2008. aasta jaanuariks.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Endine minister: kui me toidutootjaid ja põllumehi ei aita, tulevad pankrotid
Käimasolev energiahindade kasv paneb kodumaised põllumehed ja toidutootjad väga suure surve alla. Kui valitsus neile konkreetsete abimeetmetega võimalikult kiiresti appi ei tule, siis ähvardab nimetatud sektori ettevõtteid pankrotilaine, kirjutab endine maaeluminister, riigikogu maaelukomisjoni esimees Tarmo Tamm (Keskerakond).
Käimasolev energiahindade kasv paneb kodumaised põllumehed ja toidutootjad väga suure surve alla. Kui valitsus neile konkreetsete abimeetmetega võimalikult kiiresti appi ei tule, siis ähvardab nimetatud sektori ettevõtteid pankrotilaine, kirjutab endine maaeluminister, riigikogu maaelukomisjoni esimees Tarmo Tamm (Keskerakond).
Helsingi börsil käib valus langus
Helsingi börsi indeks on täna teinud suurima languse pärast eelmise aasta aprilli, hommikul alanud valus langus on päeva peale ainult süvenenud, vahendab Kauppalehti.
Helsingi börsi indeks on täna teinud suurima languse pärast eelmise aasta aprilli, hommikul alanud valus langus on päeva peale ainult süvenenud, vahendab Kauppalehti.
Päikeseenergia tootjate arv kolmekordistus ja kasvab veelgi
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.
Selgusid Eesti edukaimad iduettevõtted
Täna õhtul selgusid Eesti Startupi auhindade saajad, kes on möödunud aasta edukaimad Eesti iduettevõtted, maailma muutvate ideede elluviijad ning Eesti idusektori arengusse panustanud tegijad ja investorid.
Täna õhtul selgusid Eesti Startupi auhindade saajad, kes on möödunud aasta edukaimad Eesti iduettevõtted, maailma muutvate ideede elluviijad ning Eesti idusektori arengusse panustanud tegijad ja investorid.