Ryanairi kasum kerkis veerandi võrra

ÄP 07. november 2006, 00:00

Iiri ettevõtte puhaskasum kasvas 213,4 mln euroni ehk 3,34 mld kroonini. Ettevõtte käive kasvas 27 protsenti, 689,8 mln euroni. Analüütikud ootasid ettevõttelt 212 mln eurost puhaskasumit. Teises kvartalis lendas Ryanairi lennukitega 11,5 mln reisijat, mida on 21% enam kui aasta tagasii.

"Need on väga tugevad tulemused koos reisijate arvu kasvuga ajal, mil teistel lennukompaniidel ei ole nii hästi läinud," ütles Goodbody Stockbrokersi analüütik Joe Gill. Dublinis töötav analüütik soovitab aktsiat osta. "Ma ootan veelgi prognooside tõstmisi."

Ryanairi juht Michael O'Leary tõstis firma kasumikasvu prognoosi varasemalt 11 protsendilt 16 protsendile.

Oktoobris algatas Ryanair konkurendi Aer Linguse vaenuliku ülevõtmise 1,48 miljardi dollari eest. Detsembris peab selle heaks kiitma aktsionäride üldkoosolek. Ryanairi aktsia oli eile pärastlõunaks tõusnud 3,1%, 9,28 euroni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing