Keskerakond luges Max Kauri ideest kasiinod riigistada Äripäevast

08. november 2006, 15:10

Keskerakondlase Max Kauri tänases Äripäevas
tehtud ettepanek kasiinoettevõtted riigistada ei ole keskerakonna ametlik
seisukoht, kirjutas Eesti Päevaleht.

"Seda teemat ei ole erakonnas arutatud," ütles keskerakonna infojuht Toomas Raag. "See on pigem tema (Max Kauri - toim.) enda seisukoht, mille ta artiklina Äripäeva saatis." Samas ei välista Raag, et Kaur plaanib kasiino riigistamise kohta erakonnas diskussiooni algatada.

Max Kaur kirjutas Äripäevas, et Eesti Raudtee aktsiate tagasiostu järel on põhjanaabrite eeskujul aeg tõsiselt mõelda kasiinonduse riigistamisele. Tema sõnul on kasiinonduses toimuv ületanud ühiskonna taluvuse piirid. Teatud poliitikud võiksid kasiinomiljardäridelt raha vastuvõtmise asemel mõelda ühiskonnale.

Reformierakonna peasekretär Kristen Michal ütles, et reformierakonna põhiväärtusteks on alati olnud ettevõtliku inimese ja majandusvabaduse toetamine. "Ma ei poolda ka riigikasiinode tekitamist, nagu keskerakonna üks ideolooge, Max Kaur, seda tahab," ütles Michal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. November 2006, 15:10
Otsi:

Ava täpsem otsing