Kommentaar: Ratase meediameeskond silub Viru Poja riigihanget

15. november 2006, 15:39

Tallinna linnapea Jüri Ratase
meediameeskond asus siluma Viru Poja riigihanke korraldamist pärast seda, kui
Äripäev esitas teema kohta teravaid küsimusi.

Tallinna linnavalitsus saatis pressiteate Viru Poja keskkonnauuringu riigihanke kohta mõni tund pärast seda, kui Äripäev küsis linnapea Jüri Rataselt, miks kestab Viru Poja keskkonnauuring just sobivalt viis kuud, kuni käes on Riigikogu valimised.

Loo uurimise käigus selgus, et linn otsis ise väga seda firmat, kes uuringut teeks. Riigihanke võitja, Tartu firma Hendrikson OÜ omanik Heikki Kalle rääkis Äripäevale eelmisel reedel, et tegelikult ei tahtnud nad seda hanget võtta ega osalenud, kuid linn pakkus neile ikkagi osavõttu seni, kuni nad nõustusid.

Artikkel Viru Poja kohta ilmub homses Äripäevas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. November 2006, 15:45
Otsi:

Ava täpsem otsing