16. november 2006 kell 9:52

Minister vajab 80 000 krooni jagamisel abi

Keskonnaminister Rein Randver vajab rahva abi, et laiali jagada 80 000 krooni suurune auhinnafond.

Keskkonnaministeerium kutsub kõiki loodust ja keskkonda hindavaid eraisikuid ja asutusi esitama omalt poolt kandidaate 2006. aasta keskkonnateo konkursile. "Aasta Keskkonnateo" auhinnafond on sarnaselt eelmistele aastatele 80 000 krooni.

Traditsioonilise konkursi "Aasta keskkonnategu" eesmärk on tunnustada keskkonna heaks tehtud erilisi ja silmapaistvaid tegusid. Samuti on konkursi eesmärk tunnustada parimaid praktikaid keskkonna-alal, tõsta inimeste teadlikkust ja suunata märkama keskkonna heaks tehtavat meie ümber.

Konkursi võitja(d) selgitab välja zürii, kuhu on lisaks Keskkonnaministeeriumi esindajatele palutud ka meedia ja valitsusväliste organisatsioonide esindajad.

Sel korral toimub konkurss juba kolmandat aastat. Eelmise aasta peapreemia ja sellega kaasnenud 30 000 krooni sai Jaan Riis Looduse Omnibussi ning toredate loodusõhtute korraldamise eest. Konkursi sünniaastal, 2004. aastal sai esimese preemia ja sellega kaasnenud 25 000 krooni Laulu-ja Tantsupeo SA projekti "Las jääda ükski mets" eest. Mõlemal aastal tunnustati "Keskkonnateokese" egiidi all lastele ja noortele suunatud tegusid. Viimasel aastal anti välja ka kaks eripreemiat.

Hetkel kuum