Nädala pidu

Lennart Beat 17. november 2006, 00:00

Jõulueelne aeg on magusaim best off 'ide müükipaiskamiseks. Tulnud on Depeche, Roxette, George Michael ja kohe-kohe ka U2, kuid kõik nad on paremikke juba avaldanud. Jamiroquai'l on esimene kord ja need üksikud albumid, mida juhuslikult soetanud olete, võib rahulikult aktiivsest kasutusest kõrvaldada. Singlite valikus on kronoloogilises järjekorras kõik, mida moodsa kodu atmosfäär antud ajavahemikus nõudis. Keskkonnateadlikust /acid jazz/'ist rasvase /funk/'ini ning muidugi ehtsaim /disco/, mis tänapäeval tehtud.

Artistlik enesekindlus on CD viimasel veerandil maksimaalne. Hea tuju saabub juba laulunimesid lugedes. Peavoolu rokis ja popis juhtus ja muutus 92-06 vahemikus väga palju - Nirvana, Britney, Jay-Z, Jassi Zahharov…

Jamiroquai maailmas seigeldes tunduvad möödunud aastad paremad, kui tegelikult olid. Klassika otsast lõpuni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing