Tallinna liikluspilt ka mobiiliekraanil

ÄP 21. november 2006, 00:00

Tallinna liikluskaamerate pilt on kättesaadav ka mobiiltelefonides EMT SurfPordi vahendusel. Pilt uueneb kaks korda sekundis.

Teenust saab kasutada voogesitust toetavate telefonidega (kõik 3G- ja osad 2G-telefonid, nagu Nokia 6230, SonyEricsson K750i, Nokia 6280, Nokia E- ja N-seeria). Liikluspilti näitavaid telefone on EMT võrgus 50 000.

Liikluskaamerad paiknevad Tallinna suurematel ristmikel. EMT-l on edaspidi plaanis rakendust täiendada, võimaldamaks vanemate telefonimudelite kasutajatel näha mobiiliekraanil liikluskaamera infot värske fotona.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing