Pant ja Hanschmidt investeerivad Balkanile

Mariliis Pinn 22. november 2006, 08:53

Nii Ain Hanschmidti firmale OÜ Abante kui
ka Enn Pandi firmale OÜ Mersok kuulub lisaks Tallink Grupi aktsiatele osalus
Balkani investeerimisfondis ning Nokias.

Mõlema Tallinki juhtfiguuri jaoks on tegemist pikaajalise investeeringuga. “See on pikaajaline edukas investeering. Balkanimaad on kasvav piirkond ja igale poole ise ei jõua – tuleb kasutada fondijuhte,” ütles Hanschmidt Eesti Päevalehele.

Bulgaaria, Rumeenia, Horvaatia, Bosnia ja Hertsegoviina ning Serbia ja Montenegro turgudele investeeriva fondi kogumaht on ligi 110 miljonit eurot (1,7 miljardit krooni), millest lõviosa on paigutatud pangandusse. Pandi firma bilansis oli eelmise aasta lõpu seisuga Nokia aktsiaid ligi 34 miljoni krooni väärtuses, Hanschmidti firmal oli neid viie miljoni eest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. November 2006, 11:50
Otsi:

Ava täpsem otsing