• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna sotsiaalametil kulub rendiks miljon aastas

  Tallinna linnavalitsus pikendas hiljuti rendilepingut Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuameti ja WTC Tallinna Ärikeskuse vahel 2009. aastani. Et amet üürib ärikeskuses 538ruutmeetrist büroopinda ja ühe ruutmeetri üürihind kuus on 150 krooni, maksab amet iga kuu ligi 80 000 krooni. Aastas maksab amet üüri ligi miljon krooni.
  "Soodne asukoht, ligipääsetav ratastoolis liikujale -kesklinnas asuvate äriruumide üürimääraga võrreldes on üürimäär alla keskmise," loetles sotsiaal- ja tervishoiuameti juhataja Vahur Keldrima üüripinna eeliseid. "Klientide erisust arvestades on otstarbekas jätkata tööd samades ruumides. Amet jääb üüripinnale nii kauaks, kuni ehitatakse uus linnavalitsuse hoone," ütles ta.
  Tallinna abilinnapea Merike Martinson ütles, et kesklinna rendihindu arvestades pole praegused tingimused halvad. "Ehkki kokkuvõttes muidugi kulukad. Siiski pole praegu otstarbekas hakata ametile uut asupaika otsima, lõppkokkuvõttes kannataksid ka asutuse kliendid. Loodame, et linna uue haldushoone rajamine ei veni liiga kaugesse tulevikku, uues hoones kavandatakse ruumid ka sotsiaal- ja tervishoiuametile," ütles ta.
  WTC Tallinna Ärikeskuse tegevjuht Kersti Rei ütles, et arvestades kesklinna piirkonda, on 150 krooni ruutmeetrilt väga soodne. Ta lisas, et Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuamet kuulub suuremate üürnike hulka, kokku on WTC Ärikeskuses ligi 200 äriühingut.
  "Meie üürihinnad on 150st kuni 240 kroonini. 150 krooni on väga hästi saadud, eriti kui arvestada, et sinna sisse lähevad kommunaalkulud ja maja on A+ kategoorias," ütles Rei.
  Ta lisas, et seal üürivad pindasid ka maksuamet ja riigikontroll.
  Loa sõlmida üürileping Tallinna linna ja WTC Tallinna Ärikeskusega andis 27. juulil 2001. aastal tollane Tallinna abilinnapea Liisa-Ly Pakosta. Üüripinna suurus oli siis 464 ruutmeetrit, üüritasu 145 krooni ruutmeetri eest kuus. 2003. aasta veebruaris sai amet WTC Tallinna Ärikeskuselt üüripinda juurde - kokku oli seda veidi üle 500 ruutmeetri ja üürihind oli sama. Sama aasta novembris suurendas amet oma pinda veel ning kokku oli juba 537,6 ruutmeetrit.
  WTC Tallinna Ärikeskuse majandusaasta aruandes seisab, et firma puhaskasum oli 2005. aastal 87 827 krooni, eelmiste aastate kahjum 265 295 krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Raivo Kokser: ettevõtlust hävitavatest vaktsiinipassidest tuleb loobuda
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Tark planeerija kasvab miljonäriks
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Rimi tõstab rekordiliselt palka, olles valmis enamakski
Käesoleva aasta alguses on Rimi otsustanud teha ajaloo suurima palgatõusu kõigile oma töötajatele, ütles Rimi ostudirektor Maris Rannus.
Käesoleva aasta alguses on Rimi otsustanud teha ajaloo suurima palgatõusu kõigile oma töötajatele, ütles Rimi ostudirektor Maris Rannus.
Raadiohommikus ükssarvik, riskiraha ja kuidas leida töötajaid, kui neid ei ole
Äripäeva raadio hommikuprogrammis teeme reedel juttu riskantsetest ja kiiresti arenevatest valdkondadest ning nende võimalustest. Samuti ühest kallist veast, mille investorid enda teadmata sel aastal teha võivad.
Äripäeva raadio hommikuprogrammis teeme reedel juttu riskantsetest ja kiiresti arenevatest valdkondadest ning nende võimalustest. Samuti ühest kallist veast, mille investorid enda teadmata sel aastal teha võivad.