Kunstnik Nelly Drelli sai Mustika keskuse omanikuks

18. detsember 2006, 14:34

Mustika kaubanduskeskust opereeriva firma
ühe osaniku Aleksander Drelli surm tõi ettevõtte omanikeringi mehe tütre, tuntud
kunstniku Nelly Drelli.

„Ta suri ära. Need on tema abikaasa ja lapsed, kes said päranduse,“ sõnab osaühingu Combinent üks suuromanikest Aivar Leinemann pärimise peale, miks mustamäel asuva Mustika kaubanduskeskust haldava firma üks omanikest Aleksander Drell enam omanikeringis pole.

Äriregistris selle aasta juulikuus toimunud osakute vahetusega, kuulub nüüd omanike sekka ka 27-aastane kunstnik Nelly Drell, kel on siiski vaid alla viie protsendiline osalus kaubanduskeskuses.

Leinemanni sõnul pole siiamaani juttu olnud, kas Nelly, Denno või Laine Drell oma osalust ära müüa tahaksid. „Meil on plaanis olemasolevate omanikege edasi töötada. Kui keegi neist muidu müüa soovib, oleme valmis ostma, kuid arvan, et neil puudu selle vastu huvi,“ märgib Leinemann, kes koos oma venna Andrusega omab firmas enamusosalust.

Eelmisel aasta 37,8 miljoni kroonise käibe ning 5,3 miljoni kroonise kasumi saavutanud kaubanduskeskus, on üks vähestest Tallinnas, mis kuulub eestlastele. Nii on näiteks Rocca Al Mare keskus Soome firma Cityconi omandis ning Ülemiste keskust norrakate Linstow käsutada. Ka Kristiine keskus kuulub Pro Kapital Grupile, mis on samuti välismaiste erainvestorite käes. a

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. December 2006, 14:34
Otsi:

Ava täpsem otsing