Peeter Oja: Ansip on nõme mees

Mariliis Pinn 18. detsember 2006, 08:21

Tele- ja sõumees Peeter Oja näitas
“Ärapanija” saates ennast kui kadunud räppmuusikatalenti.

Oja lasi kuuldavale Reformierakonna pihta käivad spontaansed luuleread, mille peale hõõrutakse Keskerakonna leeris ilmselt käsi kokku, kirjutas Eesti Päevaleht.

Keskerakonna infojuht Toomas Raag sõnab, et “Ärapanija” on huumorisaade ning täpselt nii tuleks ka nende sketše võtta. Küsimuse peale, kas Ansip on nõme, mõtleb Raag pikalt ja siis vastab: “Eeee… kindlasti mitte.”

Reformierakonna peasekretär Kristen Michal on “Ärapanija” lugu kuulnud. Ta leiab, et tegemist on eelkõige naljaga Keskerakonna arvel. “Peeter Oja on alati hea naljamees olnud ja minul oli küll lõbus, kui seda vaatasin,” ütleb ta.

Oja ise kinnitab, et “Ansip on nõme” oli täiesti spontaanne, mõeldud Keskerakonna ja nende idee – tellida endale valimisteks Reformierakonda mustav räpplugu – pilamiseks. Oma lugu Oja neile aga ei müüks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. July 2009, 07:13
Otsi:

Ava täpsem otsing