Näitlejannad põrutasid autoga teelt välja

20. detsember 2006, 07:42

Janika Sillamaa ja Piret Simson jäid eile
hommikul Vanemuise teatrisse etenduse proovi hiljaks, sest nende auto kaotas
Tartu maanteel juhitavuse ja põrutas lumehange.

«Meiega on kõik korras. Midagi hullu ei juhtunud. Lumi oli maas, libe ja päike paistis, kirjutas SL Õhtuleht. Jäime natuke proovi hiljaks, sest sõitsime teelt välja lumehange,» kirjeldab Sillamaa Tallinna–Tartu maanteel Mäo ristmiku kandis juhtunud õnnetust.

«See on ohtlik maantee,» ajab Sillamaa õnnetuse hoopis Tallinna–Tartu tee kaela. Näitlejatari sõnul jäi auto lumme kinni ning omal jõul nad hangest välja ei saanudki. Arstiabi aga naised ei vajanud ning autogi jäänud õnnetuses terveks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. December 2006, 07:42
Otsi:

Ava täpsem otsing