• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Marianne Mikko: minu saatus pole olla keskmine

  Europarlamendi liige Marianne Mikko ütles aastalõpuintervjuus ajakirjale Kroonika, et tema saatus pole olla keskmine.

  "Keskmistel on elus alati kõige lihtsam. Ju siis minu saatus pole olla keskmine," ütles Mikko. Ta lisas, et meedia rünnakud ei võta tegutsemistahet. "Kes on julgemad, neil ongi elus raskem," lisas ta
  Mikko sõnul on Eestis ajakirjandus ühel ja poliitikud teisel pool. "Käiks nagu sõda. Meil on väike ühiskond ja asja ees teist taga tüli kiskuda pole mõtet," kommenteeris kunagine ajakirjanik.
  "Oma arvamusega naised peavad tulema poliitikasse," oli Mikko intervjuus resoluutne. Tema sõnul on Eestis paljud naised lihtsalt vaid või neid hoitakse kõrval. "Hetkel näen oma missioonina sütitada ja äratada arukaid-andekaid naisi ning tuua neid otsuste langetamise juurde. Olgu see siis poliitikas, äris või meedias, kus naisjuhte on juba päris mitu, aga nõukogudes pole neid see-eest üldse mitte. Sarnaneme Moldova ja Venemaaga, kus parlamendis on vaid viiendik naisi," oli Mikko karm seisukoht.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.