Euroopa Parlamendi simulatsioonimäng

ÄP 19. jaanuar 2007, 00:00

26.-29. jaanuaril toimub Tallinnas kolmas riiklik Mudel Euroopa Parlamendi sessioon. Tegemist on 15-19aastastele õpilastele mõeldud Euroopa Parlamendi simulatsioonimänguga, mis põhineb selle töökorraldusel. Arutletakse Euroopa Liidu energeetika, tööstuse, majanduse ja kodanike õigusi puudutavatel teemadel. Valitakse ka parimad, kes sõidavad Eestit esindama rahvusvahelistele sessioonidele. Komisjonide töö toimub Pirita majandusgümnaasiumis, täiskogu istung Riigikogus. Sessioonile registreerimine toimub 22. jaanuarini.

Lisainfo www.euroopamaja.ee.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing