Loominguline võistlus 'Euroopa koolis'

ÄP 02. veebruar 2007, 00:00

Tallinna haridusamet ning haridus- ja teadusministeerium ootavad noori vanuses 5-21 osalema Euroopa integratsiooniprobleeme käsitleval võistlusel "Euroopa koolis". Konkursi üldmotoks on "Võrdsed võimalused kõigile". Oodatud on kirjutised ja kunstitööd vabalt valitud žanris, vormis ja keeles. Töid võib esitada ka vabal teemal, mis puudutab Euroopa ühinemise, poliitika, kultuuri, Eesti ja Euroopa suhete ning sellega seonduvalt meie igapäevaelu probleeme. Töid oodatakse Tallinna Õpetajate Majja või Tallinna Haridusametisse 12. märtsiks.

Lisainfo www.haridus.ee.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing