Agnes Ojala • 22. veebruar 2007 kell 11:15

Vitsut: Reformierakond varjab tehinguid Pirital

Tallinna linnavolikogu esimees Toomas Vitsut soovitas kirjas reformierakondlasele Taavi Rõivasele hinnata ka oma erakonnakaaslaste tegusid, väites, et Reformierakond püüab varjata kahtlasi tehinguid Pirital.

Esmaspäeval toimunud Tallinna revisjonikomisjoni istungil arutati Reformierakonna jaoks valusat teemat - kontrolliakti, mille oli koostanud Leho Rehemäe, keda Taavi Rõivas ametist vabastada soovis.

Arutelu käis tehingute üle Kloostrimetsa tee 29 paikneva kinnistuga. "Reformierakonna esindajad komisjonis püüdsid kõigiti takistada otsuseni jõudmist - seega ka hämara loo avalikustamist, sest sellega on seotud teie nimekas erakonnakaaslane," kirjutas Vitsut.

"Just Leho Rehemäe oli astunud teie konnasilmale. Ta tunneb oma tööd ja on seda alati suure põhjalikkusega teinud, nii ka nüüd. Su soovitus vabastada tubli kontrolliametnik pidi niisiis täitma kaht eesmärki: mõjuma profülaktiliselt ja neutraliseerivalt," lisas Vitsut.

Hetkel kuum