Aeg mõtisklemiseks

Christel Karits 04. mai 2007, 00:00

Nagu nädala ülevaates ikka, peaks juhtima tähelepanu sündmustele, millest tasuks osa võtta.

Mida soovitada aga nii segastel aegadel, kui meist enamiku pilgud on klammerdunud uudistekanalitele ning suur osa ajast kulub püüdele saada riigis kujunenud olukorrast adekvaatne pilt.

Niisama heitlik kui viimase aja poliitiline olukord on ka ilm, mis lubanud ühekorraga sooja ja külma, päikesepaistet ja lumesadu.

Keerulistel aegadel on toeks olnud muusika ja raamatud. Ning suuresti muusikalist valikut pakub tänane Puhkepäevgi. Kel soov midagi ajaloost meelde tuletada võiks kätte võtta aga näituseküljel soovitatud raamatud. Tasuks ära käia ka Tallinna Kunstihoones avatud näitusel "Uus laine. 21. sajandi Eesti kunstnikud". Osa sellest näitusest on koondunud Kunstihoone galeriisse, kus eksponeeritakse teoseid, milles kesksel kohal on suhe linnakeskkonnaga. Seda üsna erinevatel tasanditel: omand, kodu, avalik ruum… On, mille üle mõelda.

Tallinna linnahallis saab aga ilmselt homme õhtul näha hoopis teistsugust Eestit. Seal leiab aset slaavilikult suurejooneline lilleball, mida seekord juhib kakskeelselt Mart Sander, külalisesinejaks on Läti rahvusliku Eurovisiooni eelvooru võitja Bonaparti.lv, lisaks veel peost lahutamatu Anne Veski ja mitmed külalised Lätist ja Leedust.

Kesksel kohal muidugi kaunid eluslilledest disainitud kleidid.

Ise ihkan pealinnast välja. Maale loodusesse, kus elutempo ja rõhuasetused sootuks teised.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:46

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing