Agnes Ojala • 7 juuni 2007

Hugo Boss avas Narvas uksed

Pronksiöö rüüstajate üheks meelisobjektiks kujunenud Hugo Bossi esinduskaupluse peremehed avasid järgmise margirõivaste poe Narvas.

"Miks peaksime pronksisündmusi kartma? Siis peaks üldse püssi põõsasse viskama. Meil on palju kliente Ida-Virumaal, tulime neile lihtsalt lähemale," rääkis nädalapäevad tagasi avatud rõivapoe üks omanikke Kerri Ulp Eesti Ekspressile.

Tema sõnul on tegu suure investeeringuga ja multibränd-kauplusega, kus Hugo Bossi kõrval müüakse teisigi kaubamärke. "Narvas kvaliteetrõivast eriti ei leia. Müüme eelmiste hooaegade originaalkaupa, hinnad on Tallinna omadest madalamad." Ulpi paneb imestama, et Eesti ettevõtjad alles avastavad Narvat, mis ju suuruselt riigi kolmas linn. "Sama suur kui Tartu, aga konkurents on tunduvalt väiksem. Ainult paar kaubanduskeskust."

Hetkel kuum