4. juuli 2007 kell 13:55

Parts: liigume majanduses ebanormaalsusest normaalsusesse

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsi sõnul liigume me majanduses ebanormaalsusest normaalsusesse.

"Meeletud kinnisvarahinnakasvud, palgareformid, uljad raudtee tagasiostmised, kõik need on toonud meid nö Aserbaidžaani tasemele - majandus kasvab aastas 30%. See on ju hea, kui majandus jaheneb lõpuks rahulikult," kommenteeris Parts pressikonverentsil majandusministeeriumis.

"Palgasurve üheltpoolt ja olukord tööjõuturul , inimesed vaatavad abipaluvalt riigi poole, kuid me peame siiski olema valmis selleks, et osad ettevõtted panevad end kinni ning osad töötajad lähevad mujale tööle. Samas kommenteerides Kuumi mõtet, minna üle käsitsi juhtimisele, siis millisele käsitsi juhtimisele?" visaks Parts õhku küsimuse.

Tema sõnul on hetkel oluline küsimus see, milline on Eesti riigi majanduse potentsiaal avatud maailmas. "Kui tahame ettevõtluses majanduse pudelikaelasid leevendada, siis peame selle peale mõtlema. Samuti peame leidma eesti majanduse nähtavad vedrud," märkis Parts.

Hetkel kuum