Võlad peaks olema ju avalikud

ÄP 05. september 2007, 00:00

Pankrotis toidukaupade jaemüüja Annikom nõuab kohtu kaudu Kalev Jõhvi Tootmiselt 105 714 krooni. Firma pankrotihaldur ütles, et nad nõuavad raha Kalevilt, kuna Kalev omandas Annikomile võlgu olnud ASi Järle. Nõue tundub loogiline ja põhjendatud.

Põhjendamatu on aga Kalevi juristi vastus Äripäevale, et vastavalt Tallinna börsi reglemendile saab emitent kohtuvaidluste kohta infot edastada vaid börsi infosüsteemi vahendusel - et oleks tagatud kõigi investorite võrdne kohtlemine börsiettevõtte kohta andmete avaldamisel.

Jokk mis jokk.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing