Usalda, aga kontrolli

Sten-Aleks Pihlak 17. september 2007, 00:00

Ma ei saa nõustuda Juhan Partsi väitega, et praegune alkoholimüügi piirang Harjumaal õigustatud ei oleks, kuna sunnib inimesi üleliia oma elukorraldust muutma. Tõsi, piirang kitsendab mõistlike inimeste elu, kuid iga mõistlik inimene mõistab, et ühtegi piirangut ei seata nende pärast, kes neist kinni peavead.

On tervitatav, et Parts kutsub üles inimesi usaldama, kuid mõnes valdkonnas pean targemaks usaldada, aga kontrollida. Alkohol on eestlastele nagu maiustused väikestele lastele - kui kommikauss on käeulatuses, siis tuleb see kohe tühjaks süüa.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing