5. november 2007 kell 7:02

Isetekkinud koerafarmis vireleb üle 40 looma

Õlepalli kõrval eterniiditükist katuse all vääksuvad kaheksa kahepäevast kutsikat, keda ema igaks juhuks urinaga kaitseb, on Läänemaal Palivere küla lähedale tekkinud koerte hoiupaiga ligi 40 koerast noorimad.

Kujutage ette koeraarmastust, mis algab kahe koera majjavõtmisest, jätkub 11 kutsika saamisega ja jõuab olukorda, kus hooldada tuleb juba ligi 40 koera, kirjutas Postimees.

Täpselt nõnda juhtus Palivere mehe Vello Salumaaga. Sõites tema maavaldustesse, kuhu peaks tulevikus kerkima maja, kuid praegu on seal vaid vanad autoromud ja õnnetud kuurid-kuudid, jooksevad novembrikuiselt porisel külateel poolele teele vastu esimesed neli musta koera.

Salumaa ei taha loobuda ühestki koerast, kuid möönab, et on nõus neid ka ära andma.

Hetkel kuum