Rikkus paneb ka kohustusi

Anu Jõgi 20. november 2007, 00:00

Eesti Televisioonis eelmisel nädalal linastunud dokumentaalfilm Lõuna-Rootsi koolielust oli õpetlik mitmes mõttes. Lisaks pedagoogikaprobleemidele näitas see, milliste muredega tuleb vastamisi seista sellel, kes on Euroopa rikkamate riikide hulka jõudnud: paljud Hallonbergi kooli õpilased olid Rootsis elanud alles 2-4 aastat ja sama kaua ka rootsi keelega kokku puutunud, ometi tulebki nemadki n-ö pärismaalastega võrdselt lõputunnistuse saamiseni viia. Kultuurilised eripärad lisavad vürtsi niikuinii. Tundub, et Andrus Ansip esitleb mustkunstniku osavusega ainult medali üht poolt, aga maksaks piiluda ka teist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing