Bedwetters kihutab Eesti tuurile

Christel Karits 30. november 2007, 00:00

Tuurikontserdid algasid eile Tartus, 30. novembril ollakse Rakveres, 1. detsembril Haapsalus ja 2. detsembril Pärnus. Uksed avatakse kell 18 (Rakveres kell 19) ning sissepääs on vanusepiiranguta. Koostöös MTVga korraldatavaid kontsertõhtuid juhivad MTV VJd Martin Veisman ja Piret Järvis ning soojendusbändiks on Driven. Pärast kontserti on fännidel võimalik bändiga kohtuda, autogramme saada ning koos pildistada.

Bedwetters kirjutas sellel aastal Münchenis toimunud MTV Europe Music Awards 2007 auhinnagalal oma nime kuldsete tähtedega Eesti ning Euroopa muusikaajalukku. Bänd saavutas "Uue Euroopa heli" kategoorias esikoha looga "Dramatic Letter to Conscience".

Bedwetters on 2004. aastal loodud Pärnu bänd, mille moodustavad laulja Joosep Järvesaar, kitarristid Rauno Kutti ja Mihkel Mõttus, trummar Karl Kristjan Kingi ning basskitarrist Kaspar Koppel. Tänavu veebruaris võitis Bedwetters Pärnumaa noortebändide konkursi "Proovikas" ja kevadel Eesti üleriigilise noortebändide konkursi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:50

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing