TietoEnator võtab üle Ifi Balti ärikliendid

Anne Oja 04. detsember 2007, 00:00

Leping hõlmab ärikliente kõigis Balti riikides, kokku 840 Ifi teenuste kasutajat Lätis, Leedus ja Eestis. 3. jaanuaril jõustuv kokkulepe on jätkuks Ifi ja TietoEnatori vahel sõlmitud koostöökokkuleppele Põhjamaades ja peaks tõstma siinse teenindustaseme Põhjamaade omaga võrreldavaks.

If Kindlustuse IT-juht Kjell Rune Tveita ütles, et If tahab laiendada koostöö TietoEnatoriga Balti riikidesse. "Oli vajadus ühendada serverikeskkond ning paigutada serverid ühte andmekeskusse. Eesmärk oli vähendada kulusid ning tõsta kvaliteeti, eelkõige aga saavutada eelolevateks aastateks prognoositav kulutase," ütles Tveita.

Sakari Lehtola, kes vastutab firmas TietoEnator Processing & Network kindlustusklientide eest, ütles: "If Kindlustus on meie jaoks väga oluline klient ja oleme rõõmsad koostöö laienemise üle Balti riikidesse. Samas suurendab tehing meie turuosa Balti riikides."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:13
    Otsi:

    Ava täpsem otsing