flyLAL Group läheb börsile

Hille Tressum 02. jaanuar 2008, 09:01

Leedu lennukompanii flyLAL Groupi
börsileminek võib aset leida 2-3 aasta pärast, teatas ettevõtte.

flyLAL juhatuse esimehe Gedminas Žiemelise sõnul lükkub firma börsile minek lähitulevikku, ehk siis 2-3 aasta plaani. Nimelt annab see investoritele võimaluse hinnata kõiki kontsernile kuuluvaid firmasid eraldi ja võrrelda neid turu olevate analoogsete firmadega.

"Kui rääkida konkreetselt flyLaL Lithuanian Airlinesi firmast, siis on meil plaanis müüa ligikaudu 25% aktsiatest strateegiliselt valitud firmadele" sõnas juhatuse esimees.

flyLAL ettevõte kontrollib Lithuanian Airlinesi, BPC Travel, flyLAL Technics jt. 30% ettevõttest kuulub elektroonika lahendusi pakkuvale firmale Fima, 25% Sanitexile ning 45% investeerimisfirmale Zia Valda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. January 2008, 09:15
Otsi:

Ava täpsem otsing