Selver hõivab Hiiumaad

15. jaanuar 2008, 13:22

Kärdla linna äärde Linnumäe külla
rajatav Selver peaks valmima selle aasta suvel ning tööd andma 50
inimesele.

Hiiumaa Selveris on 1650m² müügipinda, uues kaupluses saab tööd 50 inimest, teatas ettevõte. „Meil on siiralt hea meel, et Selver Hiiumaale ehitatakse,“ lausus Hiiu maavanem Hannes Maasel. „Selveri kaupluse tulekuga laieneb oluliselt saarel pakutavate kaupade ja teenuste valik, kuna lisaks Selverile asuvad uues hoones ka apteek, lillepood, kohvik, pesumaja, mobiilipood ja käsitööpood. Väga oluline on ka, et Selveri rajamisega tekib Kärdla ja Kärdla ümbruse inimeste jaoks Selveris 50 uut töökohta, lisaks samas majas asuvate teenusepakkujate poolt loodavad töökohad.”

„Hiiumaa Selveri kogu keskuse netopind on 3140m², millest lisaks Selveri 1650m² müügipinnaga kauplusele on ca 480m² teiste teenusepakkujate kasutuses. Minu hinnangul on see Hiiumaa 10 000 elaniku kohta täiesti piisav,” lausus Betoneks Ehitus OÜ tegevjuht Rain Airik. „Uue keskuse hoone on ühekorruseline, selle ette ehitatakse 100 kohaline parkla, rajatakse teed ning paigaldatakse valgustus. Selverist saab Hiiumaa esimene ostukeskus selle tänases tavapärases tähenduses.”

A-Selver ASi juhataja Ain Taube sõnul saab Selverist konkurentsitult Hiiumaa suurim pood nii müügipinnalt kui kaubavalikult. Hiiumaa Selveris saavad olema esindatud kõik olulisemad kaubagrupid, sealhulgas ka rõiva- ja jalatsivalik ning kvaliteetsed Selveri Köögi valmistooted. „Meile on oluline rajada kauplusi ka Eesti suurematest linnadest väljapoole, sest tahame olla kättesaadava kõikidele Eesti inimestele. Lisaks Hiiumaale saavad sellel aastal oma Selveri ka Paide, Narva ja Põlva,” ütles Ain Taube.

Eesti kapitalil põhinevasse Selveri ketti kuulub 24 kauplust, millest üheksa asuvad Tallinnas, viis Tartus ja kaks Pärnus ning üks Viljandis, Rakveres, Kuressaares, Võrus, Valgas, Jõhvis, Jõgeval ja Põltsamaal. 2009. aasta lõpuks plaanib Selver avada Lätis 15 kauplust. Selveri super- ja hüpermarketite kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni. Selver annab tööd 2200 inimesele. Ettevõtte 2006. aasta netokäive oli 2,9 miljardit krooni, Selveri kauplustes sooritati möödunud aasta jooksul enam kui 23 miljonit ostu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. January 2008, 13:19
Otsi:

Ava täpsem otsing