Hille Tressum • 23. jaanuar 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Toomas Toolile pakutakse Riia kinnistu osa eest 23,4 miljonit

Baumane on nõus Toolile kohe välja maksma pool kinnistu väärtusest ehk 23,4 miljonit krooni.

Baumane volitatud isik kinnitas aripaev.ee-le, et ärimees Toomas Toolile on tõepoolest selline pakkumine tehtud. Rohkem Baumane esindaja ei rääkinud, kuna pressi sekkumine sündmustesse segaks võimaliku tehingu toimumist. Ka on Baumane advokaadid soovitanud pressiga mitte suhelda. Siiski andis volitatud isik mõista, et veel ei ole Tool ettepanekule vastanud.

Kinnistu asub Riia kesklinnas Marijas 6. Alates 1993. on kinnistu omanikeks olnud mitu Läti tuntud isikut. Baumane omandas osa kinnistust 2001. aastal.

Kuna maja on seisnud tühjana juba aastaid, nõuab linn selle korrastamis. Dokumentidest selgub, et Baumane ja Tool ei ole jõudnud maja renoveerimise osas kokkuleppele ning sellest ajendatult soovib Baumane majaosalust välja osta.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt