Toomas Toolile pakutakse Riia kinnistu osa eest 23,4 miljonit

Hille Tressum 24. jaanuar 2008, 00:00

Baumane on nõus Toolile kohe välja maksma pool kinnistu väärtusest ehk 23,4 miljonit krooni.

Baumane volitatud isik kinnitas aripaev.ee-le, et ärimees Toomas Toolile on tõepoolest selline pakkumine tehtud. Rohkem Baumane esindaja ei rääkinud, kuna pressi sekkumine sündmustesse segaks võimaliku tehingu toimumist. Ka on Baumane advokaadid soovitanud pressiga mitte suhelda. Siiski andis volitatud isik mõista, et veel ei ole Tool ettepanekule vastanud.

Kinnistu asub Riia kesklinnas Marijas 6. Alates 1993. on kinnistu omanikeks olnud mitu Läti tuntud isikut. Baumane omandas osa kinnistust 2001. aastal.

Kuna maja on seisnud tühjana juba aastaid, nõuab linn selle korrastamis. Dokumentidest selgub, et Baumane ja Tool ei ole jõudnud maja renoveerimise osas kokkuleppele ning sellest ajendatult soovib Baumane majaosalust välja osta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:18

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing