Koit Uus: grusiinidega asi susiseb

07. veebruar 2008, 14:31

Uuemõisa Investi juhataja Koit Uusi sõnul
jäi tema Gruusia visiidiga väga rahule, sest sõlmitud sai palju põnevaid
kontakte.

"Jäin rahule, oli väga huvitav. Sain ka kontakte, mida edasi arendada. Pean siin juba sealsete ettevõtjatega meilivahetust. Loodan Gruusia kontakte siia meelitada, igatahes asi juba susiseb," kommenteeris Uus reisi.

Tema sõnul ei tohiks ettevõtjad karta hetkel veidi segast poliitilist olukorda Gruusias ning see, et riik oma arengus meist tunduvalt tagapool on, peaks just sinna investeerima meelitama. "See, et Gruusia on meist tunduvalt mahajäänud riik, see on ju võimalus, seepärast asi huvi pakubki. Kuid keeruline poliitiline olukord on üle võimendatud. Ma ei näe siin investorite jaoks meeletult riski, ei tasu üleliia ka muretseda. Nad on küll kuumaverelised, kuid mitte lollid," märkis Uus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. February 2008, 14:31
Otsi:

Ava täpsem otsing