Laanemets: mõned kilod on ülearu

Agnes Ojala 07. veebruar 2008, 11:26

Praegune OÜ Kvintessentsi ja endine Hiiu
Kalatööstuse juht Agu Laanemets ütles aripaev.ee-le, et kui tal midagi liiga
palju on, siis on need mõned ülearused kilod.

„Liiga palju ei ole mul midagi. Kui, siis on puudu,“ vastas Laanemets esialgu päevaküsimusele „Mida on Teil liiga palju?“. Teada saades, et küsimus on alguse saanud kõrgest inflatsioonimäärast, vastas ta naljatledes: „Sööma ju peab. Aga samas, kui te nii selgitate, siis meenub mulle, et kehakaalu on siiski ülearu, mõned kilod on ülearu.“

Laanemets selgitas, et tema hinnangul ei ole olukord hetkel veel nii karmiks läinud, et tuleks aktiivselt oma tarbimisharjumusi muuta. Samas märkis ta, et kuna kallimaks on muutunud ennekõike toidukaubad, siis on ka raske midagi muuta.

„Kallimaks muutuvad just need kaubad, millest just ei loobu. Viina ja õlut ma niikuinii ei joo, piimast ja leivast aga ei loobu ju. Seega ei olegi kuidagi võimalik muuta oma harjumusi, eriti kui sul on lapsed,“ ütles Laanemets.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. February 2008, 11:41
Otsi:

Ava täpsem otsing