Janno Reiljan: mul on kõike parasjagu

Agnes Ojala 07. veebruar 2008, 11:03

Rahvaliitlane ja Tartu Ülikooli
välismajanduse professor Janno Reiljan leiab, et tal on kõike parasjagu ja
inflatsioon teda millestki vabanema ei pane.

„Olen õnnelik inimene, mul on kõike parasjagu. Pole midagi sellist, millest peaks lahti saama. Ka tervis on korras, seega ei ole millegi üle kurta,“ vastas Reiljan aripaev.ee tänasele päevaküsimusele „Mida on Teil liiga palju?“.

Reiljani sõnul ei ole Eesti praegune inflatsiooni tase midagi erakordset. „Kahtlemata on 11% palju, kuid Euroopa Liitu astudes pidime ette nägema, et ei ole võimalik, et ühes liidu nurgas on hinnad odavamad kui mujal,“ märkis ta, lisades, et ka krooni algusaastatel, isegi veel 1996. aastal oli inflatsioon kõrge.

„Vahepeal oli inflatsioon madal, nüüd on kõrge, kuid see läheb uuesti alla. Jah, praegu on olukord küll ebameeldiv, aga see läheb üle,“ oli Reiljan optimistlik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. February 2008, 11:03
Otsi:

Ava täpsem otsing