Üks küsimus: Kas Teil on midagi liiga palju?

ÄP 08. veebruar 2008, 00:00

Rein Loik, ASi Tallinna Lennujaam juhatuse esimees
Ei oska kohe öelda, et midagi liiga palju oleks. Midagi pole liiga palju, mõistust pole liiga palju. Lihtsam on öelda, mida on liiga vähe: aega, eriti lähedastele inimeste jaoks, oskusi võiks alati rohkem olla, teadmisi… Liiga palju on sombust ilma. Ilusamad ilmad võiks olla, kas külmemad või soojemad, aga selgemad.

Agu Laanemets, praegune OÜ Kvintessents ja endine Hiiu Kalatööstuse juht
Liiga palju ei ole mul midagi. Kui, siis on puudu. Sööma ju peab. Aga samas meenub mulle, et mõned kilod kehakaalu on siiski ülearu. Minu hinnangul ei ole olukord praegu veel nii karmiks läinud, et tuleks aktiivselt oma tarbimisharjumusi muuta. Kallimaks muutuvad just need kaubad, millest ei saa loobuda. Viina ja õlut ma niikuinii ei joo, piimast ja leivast aga ei loobu ju.

Janno Reiljan, rahvaliitlane, Tartu Ülikooli välismajanduse professor
Olen õnnelik inimene, mul on kõike parasjagu. Pole midagi sellist, millest peaks lahti saama. Ka tervis on korras. Kahtlemata on 11% palju, kuid Euroopa Liitu astudes pidime ette nägema, et ei ole võimalik, et ühes liidu nurgas on hinnad madalamad kui mujal. Praegu on olukord küll ebameeldiv, aga see läheb üle.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:20

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing