Pajula: Hansapanga tulemustel polnud häda midagi

14. veebruar 2008, 17:21

SEB Enskilda Equities´i analüütiku Hardo Pajula sõnul polnud muu maailma
pangandussektori hiljutise käekäigu taustal Hansapanga tulemustel häda
midagi.

„Hansapank ega SEB ei seisa ju muust Eesti majandusest eraldi. Pigem kipub nii olema, et pangad võidavad majandustõusult keskmiselt rohkem ja vastupidi. Muu maailma pangandussektori hiljutise käekäigu taustal ei ole Hansapanga tulemustel häda midagi,“ kommenteeris Pajula Hansapanga Grupi majandustulemusi.

Lätis kasvas Hansapanga laenuda maht kiiremini kui Eestis, miks see nii võis olla? "Lätti jõudis majanduskliima muutus veidi hiljem kui meile, eks see kajastub ka laenumahtude kasvutempos," märkis Pajula.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. February 2008, 17:28
Otsi:

Ava täpsem otsing