Eesti teedele lisandus kuuga kolm Audi superautot

Ardo Kalda 15. veebruar 2008, 00:00

Eksklusiivsete autode kuningaks meie ARKi statistikas tõusis eelmisel kuul superautode hulka kuuluv Audi R8.

Kui muidu on selle tabeli esiosas trooninud hiigelmaasturid eesotsas Cadillac Escalade'iga, siis nüüd on nad sealt lükatud ja esiotsa istus kindlalt Audi R8. Järjekordselt võib sellise tulemuse põhjuseid otsida aastanumbri vahetumises.

Arvatavasti ei soovinud paljud eksklusiivse auto omandajad autole, millega sõitma hakatakse niikuinii alles sooja aja saabudes, vana aastanumbrit. Sellega oleks kindlasti väga suure rahaga vastu pükse saadud, kui autot müüma hakatakse. Tegelikult saab selle autoga sõita ka talvel, sest R8 on ju nelikveoline ja leida tuleb lihtsalt õiged jalavarjud.

Kõige muu kõrval on tabelis ka midagi erilist ehk Lotus Exige. Tegu pole kliendile läinud autoga, vaid Lotuse Tallinna esinduse demoautoga. Küll on see kindlasti aga üks pilkupüüdvamaid masinaid kogu tabelis ja üldse Eesti tänavail.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:21

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing