Sõõrumaa: preemia saamine oli aimatav

Kadrin Karner 15. veebruar 2008, 00:00

"Jälgides Tallinna arhitektuuri, tuleks teha midagi teistsugust," rääkis Sõõrumaa, kelle sõnul tulevad turistid Tallinna eelkõige vanalinna pärast, aga vaja oleks ka midagi tänapäevast ja vaatamisväärset.

Enamik maju on Tallinnas karbitaolised. "Tehtud just sellised, et annaks maksimaalset kasumit," kommenteeris Sõõrumaa. Sel taustal oli preemia määramine Rotermanni kvartali projekteerinud arhitektidele tema sõnul ette aimata.

Rotermanni kvartali arhitekt Villem Tomiste ütles, et nad ei osanud arvata, et seekordne preemia neile tuleb. Tomiste arvates peab kvartal ütlema seda, et linnas on hea elada. "Linnaruum ja hooned suhtlevad ümbritsevaga, linnaelanikuga," ütles Tomiste kvartali äramärkimist vääriva eripära kohta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:21

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing