Riigikogulased sattusid taas Vene küberrünnakute alla

Agnes Ojala 05. mai 2008, 15:00

Riigikogu Isamaa ja Res Publica fraktsiooni
liige Marko Mihkelson kirjutas eile oma blogis, et vene küberründaja on
võidupüha eel taas eestlased sihikule võtnud.

„Nii nagu oli Vene välisministeeriumi hiljutine aprillisündmusi meenutav avaldus provokatiivselt jõuetu, nii ei hiilga millegi uuega ka täna hommikul alanud hajali meilirünnak riigikogu X koosseisu kuulunud liikmete aadressidele,“ kirjutas Mihkelson.

Tema sõnul räägivad .ru lõpuga kontodelt lähtuvad meilisõnumid pronkssõdurist, võidupühast, eestlaste "fašismilembusest" ja muul tuttaval repertuaaril. Vene küberruumis ringleb laialt riigikogu X koosseisu meilipõimik, mistõttu pole kuigi raske ka sellist aktsiooni ette võtta.

„Erinevus eelmise aasta spämmiründest seisneb selles, et siis oli tekst suures osas sama. Tänase päeva ehk paari tunni jooksul tulnud meilide tekstid on erinevad, kuid kõik mõistagi ühe alatooniga. Eks järgmised päevad kuni 9. maini näita, kas tegemist on mingi laiema aktsiooniga või hajub see oma jõuetuses,“ lõpetas Mihkelson.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. May 2008, 14:58
Otsi:

Ava täpsem otsing