Intressikulu vähendas Ekspressi kasumit 41% võrra

08. mai 2008, 17:19

Ekspress Grupi esimese kvartali
puhaskasum oli 10,9 miljonit krooni, mis on 41% võrra vähem kui aasta tagasi
samal ajal.

Kuna ettevõte võttis eelmisel aastal suure laenu, tõusis intressikulu enam kui viis korda 2,6 miljonilt kroonilt 14 miljoni kroonini.

Ekspress Grupi juhataja Priit Leito sõnul on kontserni kasumit mõjutanud mulluste ostutehingutega kaasnenud finantskulud ja kulum. Samuti mõjutas kasumit I kvartalis toimunud arendused: Eestis lansseeriti autoportaal www.ekspressauto.ee ning kinnisvaraportaal www.ekspresskinnisvara.ee, Leedus avati meelelahutusportaal www.klubas.lt. Lisaks arendati Delfi tegevust Ukrainas ning Rumeenias tõsteti turunduskampaaniatega TeleTell infoliini populaarsust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. May 2008, 12:17
Otsi:

Ava täpsem otsing