If annab 24 tundi nõu

Hille Tressum 19. juuni 2008, 16:02

If Eesti Kindlustus avas uudse lahendusena
oma klientidele ööpäevaringse kindlustusalase infotelefoni.

„Jaanipäev ja pikad pühad on kohe käes, siis on tegevust rohkem ja riskiasjatundjana teame ka seda, et sel ajal juhtub kahjuks ka tavaliselt rohkem õnnetusi. Nüüdsest saab klient abi kasvõi öösel või pühade ajal, kui midagi peaks juhtuma kodus, reisil, liikluses, tema enda või lähedastega,“ lausus If Eesti Kindlustuse juhatuse esimees Andres Sooniste.

Sooniste sõnul lüheneb ööpäevaringse telefoni kasutuselevõtuga kahjukäsitluse aeg, kuna klient saab kontorisse tulemata Ifile koheselt kahjust teatada ning ka nõu kahjujuhtumi korral.

Ainukese seltsina pakub If klientidele operatiivset nõustamist kahjukäsitluse küsimustes 24 tundi ööpäevas ja seitse päeva nädalas, ka riiklikel pühadel ning nädalavahetustel. Lisaks võib telefonile 1211 helistades sõlmida erinevaid vabatahtliku varakindlustuse lepinguid ja küsida kindlustusspetsialisti käest vahetult nõu nii era- kui äriklientidele suunatud kindlustuslahenduste kohta.

Põhjamaades on sarnaselt toimiv teenus juba olemas ning see on osutunud väga populaarseks. Ka välismaal olles saab klient Ifi poole kiirelt pöörduda ning tema kahjuga hakatakse koheselt tegelema.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. June 2008, 15:59
Otsi:

Ava täpsem otsing