ÄP fototoimetus • 26. juuni 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Teatrifestival Baltoscandal juubeldab

2.-5. juulini saab Rakveres teatrimäel ja erinevates saalides näha teatrit ja tantsu kogu Euroopast - Eestist Prantsusmaa ja Türgini välja. Esinejaid on nagu ikka igale maitsele.

Esile võiks siiski tõsta Charlotte Engelkesi Rootsist, teravmeelset ja ühiskonnakriitilist Austria-Prantsuse ühistööd "Superamas", kindlasti tasub vaadata ka Türgi kaasaegse tantsu esikoreograafi Aydin Tekerit.

Festivalil näeb ka Eesti teatrit. NO tuleb oma "GEPiga", Rakvere teater teeb spetsiaalselt festivali jaoks etenduse "Kool", mida mängitaksegi klassiruumis. Peeter Jalakas ja Von Krahli teater tulevad välja etendusega "Võluflööt. Remiks ja selgitus".

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt