Abilinnapead teenivad palgalisa nõukogudes

Hille Tressum 28. juuni 2008, 09:11

Abilinnapead teenivad linna sihtasutustes
ja nõukogudes oma põhipalgale lisaks kümneid tuhandeid kroone.

Äsja avalikustatud majandushuvide deklaratsioonist selgub, et lisaks suurele ametipalgale (41 400 krooni kuus- toim.) teenivad abilinnapead lisa, kuuludes erinevatesse sihtasutustesse ja nõukogudesse.

Tallinna linnahalli nõukogu liige abilinnapea Eha Võrk saab oma staatuse eest tasu 4350 krooni kuus. Lisaks sellele kuulub ta veel Tallinna Lauluväljaku ja Tallinn 2011, kust laekub kulutatud aja eest 4350 krooni kuus. .Samuti kuulub nõukogudesse abilinnapea Kaia Jäppinen. Tema juhatab Tallinna linnahalli nõukogu, mille eest kasseerib 6525 krooni kuus. Lisaks sellele kuulub ta koos abilinnapea Võrguga Tallinna lauluväljaku ja Tallinn 2011 nõukokku.

Magusat lisaraha teenib ka kolmas nais- abilinnapea Merike Martinson, kes kuulub tervelt kolme haigla nõukokku, millest kahes täidab ta esimehe rolli. Martinson teenib sellega kuus lisaraha ligi 24 000 krooni.

Tallinna meessoost abilinnapead ning neist vaieldamatult silmapaistvaim Jaanus Mutli kuulub vähemalt viide nõukogusse, kust talle igakuist palgalisa laekub ligikaudu 27 000 krooni. Tagasihoidlik abilinnapea Taavi Aas kuulub Põltsamaa Varahaldus juhatusse ning Põltsamaa volikokku. Lisaks sellele kuulub ta veel Lääne- Tallinna keskhaigla nõukokku, kust talle igakuiselt lisandub 6525 krooni.

Abilinnapea Deniss Boroditš kuulub kolme nõukokku. Tallinna Vesi, Tallinna Soojus ja Tallinna Prügila. Kolme nõukokku kuulumine tasub end ära. Nimelt teenib Boroditš lisaks 41 400 kroonisele põhipalgale igakuist lisa ligi 15 000 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. June 2008, 09:09
Otsi:

Ava täpsem otsing