Nina haistab raha lõhna!

Riina Valmsen 01. august 2008, 00:00

Viimasel ajal näen aknast välja vaadates, et ASi Ühisteenused usinad töömesilased on Uue Maailma linnajaos sagedased külalised. Huvi meie maja ümbruse vastu suurenes pärast seda, kui eelmisel esmaspäeval algas katuse remont ja hoovis parkimine keelati. Kuigi autodel on tuuleklaasil korteriühistu välja antud hoovis parkimise luba, ei anna see juriidilist õigust tänaval parkida. Igatahes tuli abikaasa, kes tavaliselt pargib hoovis, eile hommikul aga ajas auto tänavale, 480kroonise "preemiakviitungiga" koju. Mis ma oskasin öelda - JOKK.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:39

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing