BÖRS: Merko jagunemine sai ametlikult tehtud

01. august 2008, 15:56

Harju Maakohtu Registriosakond registreeris
täna AS Merko Ehitus jagunemise, teatas ettevõte börsile.

Vastavalt 30. aprillil läbi Tallinna Börsi infosüsteemi avaldatud jagunemiskavale, kehtivad alates tänasest järgmised muudatused.

Praeguse börsiettevõtte ärinimi muutus AS-ks Järvevana. Uue ühingu nimi on AS Merko Ehitus. Endise AS Merko Ehitus ettevõte, s.t kõik varad, kohustused ja lepingud, sh osalused teistes äriühingutes, samuti ärinimi “Merko Ehitus” on nüüdsest uue ühingu AS Merko Ehitus koosseisus, millest on jagunemise käigus eraldatud nn maadevahetuse kriminaalasja võimalike maksimaalsete järelmite ulatuses likviidset vara ja kriminaalasjaga seotud võimalikud kohustused, mis on
alates tänasest äriregistri kandest AS Järvevana koosseisus.

AS Järvevana ja AS Merko Ehitus sõlmisid 31.07.2008 koostöölepingu, millega täpsustatakse 30. aprillil 2008. aastal sõlmitud AS Merko Ehitus jagunemiskava lisas nr. 3 toodud optsioonide teostamise ja võlanõude tingimusi nagu ka muid jagunemisega seonduvaid küsimusi ning lepitakse kokku samas dokumendis nimetatud kinnistute haldamise ja arendamise põhimõtetes.

Ettevõtte juhatus on omalt poolt teinud kõik võimalikud ettevalmistavad toimingud, et uue ettevõtte aktsiatega kauplemine Tallinna Börsi põhinimekirjas saaks alata 11.08.2008. Osana nõutud ettevalmistusest ja sõltuvalt Finantsinspektsiooni otsusest, avaldatakse uue AS-i Merko Ehitus prospekt järgmisel nädalal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. September 2008, 12:19
Otsi:

Ava täpsem otsing