Salva Kindlustus maksis augustis mullusest kolmandiku vähem hüvitisi

15. september 2008, 10:09

Salva Kindlustus maksis tänavu augustis
10,3 miljonit krooni hüvitisi, mis on kolmandiku võrra vähem kui aasta tagasi.

Salva maksis augustis liikluskindlustuses hüvitamisele üle 4,5 miljoni krooni ning kaskokindlustuses, kus hüvitati kahjusid ligi 3,6 miljoni krooni eest. Möödunud aasta sama perioodiga võrrelduna vähenesid makstud hüvitised eri kindlustusliikides kokku 34%, teatas ettevõte.

Salva Kindlustus kogus augustis ligi 28 miljonit krooni kindlustusmakseid, mis on 2007. aastaga võrreldes 7,5% võrra vähem.

Salva Kindlustuse AS on 1993. aastal loodud kahjukindlustusselts, mille turuosa on finantsinspektsiooni andmetel ligi 9%. Salva Kindlustus pakub era- ja äriklientidele kõiki enamlevinud kahjukindlustustooteid ning omab 24 esindust ja müügipunkti üle Eesti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. September 2008, 10:09
Otsi:

Ava täpsem otsing