Apple alandab arvutite hindu

Mait Jüriado 14. oktoober 2008, 21:32

Apple kavatseb pühadehooajaks alandada
sülearvutite hinna alla $1,000, et ahvatleda tarbijat, kes on majanduskriisi
valguses hinnatundlikuks muutunud, vahendab Bloomberg.

Apple tegevdirektor Steve Jobs alandas Californias praeguste MacBook mudelite hinna $999 peale. Samuti tutvustas ta alumiiniumkorpusega mudelit koos klaasist kuvariga, mis hakkab maksa $1,299 ning MacBook Pro õhendatuid mudeleid.

Pool oma käibest tuleb Applel arvutitest. Eelmine aasta kahekordistus Mac arvutite müük. Uued hinnad lubavad "dramaatiliselt suurendada" Apple turuosa isegi siis, kui PC tüüpi arvutite müük järgmisel aastal ei suurene, ütles Sanford C. Bernstein Co. analüütik Toni Sacconaghi Bloombergile.

Rohkem kui 80% oma käibest teenib Apple tarbijatelt ning pool oma müügist moodustab müük USAsse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. November 2008, 16:43
Otsi:

Ava täpsem otsing