Kaamos KV: Apple on teinud suurepärast turundustööd

Agnes Ojala 25. august 2008, 17:10

Kaamos Kinnisvara OÜ arendusjuht ja
Tammsaare Ärikeskuse juhatuse liige Ivar Vahter leiab, et öine iPhone'i
nõudlejate järjekord näitab Apple'i head turundustööd, millest teisedki õppida
võiksid.

Aripaev.ee küsis Vahterilt: „Mille nimel olete nõus terve öö järjekorras seisma?“

Vahter vastas: „See, et inimesed on nõus terve öö järjekorras seisma, on Apple’i suurepärase turundustöö tulemus. Tootekommunikatsioon toimib suurepäraselt ja siin on teistel turundajatel väga palju õppida."

„Olen ise iPhone'i kasutaja, uut mudelit mul küll ei ole. Viimane on ärikliendile siiski hea tööriist. Olles tehnoloogiahuviline ja seda teemat uurinud, võib öelda, et märksõnad nagu kiire internet läbi 3G võrgu ja ühilduvus Office'i programmidega on juhtival tasandil inimestele olulisteks argumentideks," lisas ta.

Vahteri hinnangul on pääs infoni on nüüd niivõrd kättesaadav, et töö mittetegemist info puudumisega enam põhjendada ei saa. „On aga inimesi, kelle jaoks on info väga olulise tähtsusega, seda eriti juhtival tasandil," põhjendas ta nutitelefoni olulisust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. October 2008, 21:32
Otsi:

Ava täpsem otsing