Triin Raestik • 21. oktoober 2008
Jaga lugu:

Anneli Vask saab ilusaks saunas

Annelile on igakuine näopuhastus kosmeetikasalongis lausa elementaarne. Samuti armastab ta lõõgastavat massaaži, aga tee massööri juurde võtab jalge alla pigem pingelisel perioodil ja halva tuju peletajana.

Annelit ei peibuta peene nimega protseduurid, mida salongides tihti pakutakse, kuid kus tegelikult ei ole taga sisu. Lisaks võib seal tema sõnul pahatihti juhtuda näiteks jutuka kosmeetiku otsa, kes räägib kliendile oma elust ja esitab liigseid küsimusi. "Tahan iluprotseduuril olles nautida rahu ja vaikust," ütleb Anneli ja kiidab, et just sel põhjusel hindab ta kõrgelt oma kosmeetik Pille Vinti salongist Iluspa. "Pillet soovitan kõigile, kes armastavad delikaatsust ja professionaalsust. Pille ei jäta sind hetkekski üksi, hoolitseb sinu eest ja on sinu päralt kogu broneeritud aja," pole Vask heade sõnadega kitsi.

Samamoodi iga kuu külastab Anneli ka oma juuksurit Gudrun Noormetsa salongis Claire. Üldiselt aga ei armasta ta raha kulutada kallitele salongiprotseduuridele. Pediküüris ja ka maniküüris on ta elu jooksul parasjagu nii palju käinud, et spetsialisti tööd vaadates omandada piisav kogemus oma sõrmed-varbad ise korras hoida. Anneli ei pea vajalikuks ilutööstusele lausa kottide viisi raha viia.

"Mulle tegelikult lausa meeldib kreemide-maskidega ise mässata, osta koduseid vahendeid ja teha nii-öelda koduspaa. Sageli kaalub see kusagile salongi minemise üles," kõneleb Anneli, kelle kodus on saungi. Sageli korraldataksegi tema juures sõbrannaderingis meeldivalt lõõgastavaid ja lõbusaid naisteõhtuid, kus tähtis osa on ka leilivõtmisel ning mõnusate maskide ja ilunippide proovimisel.

Anneli on katsetanud nii laiatarbe- kui ka salongitooteid. Praegu on tema lemmikud Quinot', Biodroga ja L'Oreali sarjad. Erilise lemmikuna toob ta välja Guinot Gommage Biologique'i kooriva kreemi. See ei sisalda terakesi ning kasutamine on mugav - kreemita vaid nägu kiirelt sisse ja seejärel pese. Vaeva ja aega nõuab vähe, kuid tulemus on tuntav ja silmanähtav. Anneli, kes on agar trenniskäija, arvab, et see on suurepärane trennijärgne toode. "Et iluprotseduuri ja trenni ühildada, peavad olema mugavad tooted. Sel põhjusel hindangi hooldusvahendites kasutusmugavust. Minu teine lemmik on näiteks Biodroga Energizing Formula 2 in 1 jumestav-niisutav kreem. Seda on mõnus näiteks ka hommikuti kiiresti kasutada," tutvustab ta oma eelistusi.

Aktiivse ja hakkaja inimesena on Anneli elutempo üsna kiire, seetõttu on ta õppinud ennast vajadusel ka viie minutiga väga hästi korda seadma. Sageli tõttab ta kodust välja ka meikimata. "Seetõttu imetlen väga naisi, kes on päevast päeva filigraanselt meigitud ja sätitud soenguga. Kuid samas ei taha ma mõelda, kui suurel hulgal nad sellele aega kulutavad," räägib Anneli. Üks kindel asi, mida tema alati käekotis kannab ja mis sageli ka päeva päästab, on huuleläige.

Parfüümidest on Anneli ajatuks lemmikuks saanud Thierry Mugleri Innocent, mis on pisut magus, kuid samas kerge ja mitte liialt pealetükkiv. Ka liigitab ta oma vaieldamatute eelistuste sekka kogu Armani lõhnavaliku. "Ühe neist olen lausa kinnisilmi ja nuusutamata soetanud ning ometi läks ost täiesti täkkesse," tuletab Anneli kunagist kiirostu meelde. Lisaks lausub ta, et ei ole üldiselt kultusbrändide kummardaja, kuid turundusinimesena hindab väga kõnealuse brändi mainet ja olemust.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas