100% koeraarmastus

Christel Karits 21. november 2008, 00:00

Chloe on briljante kandev ja lootusetult hellitatud chihuahua, kelle elu Beverly Hillsis on nagu muinasjutt. Ta ei pane tähelegi oma perenaise aedniku koera nimega Papi, kes on tema järele hull.

Viimaks avaneb Papil võimalus siiski silma paista, kui Chloe Mehhikos puhkusereisil olles röövitakse. Papil on päästeoperatsiooni läbiviimisel ka abilisi: kolm koera, kaks inimest, kaval rott ja närviline iguaan. Koomilistest sekeldustest sellise seltskonnaga juba puudust ei tule.

Osa tegelastest on kogenud Hollywoodi kutsud, suure hulga aga päästsid tegijad koerte varjupaikadest. Filmi neljajalgsetele tegelastele andsid oma hääle Drew Barrymore, Andy Garcia, Cheech Marin, Placido Domingo, Luis Guzman jpt. Inimeste rollides astuvad üles Piper Perabo, Jamie Lee Curtis jt. Lavastas Raja Gosnell ("Scooby Doo", "Ikka ilma suudluseta").

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing